Leuk! Tot snel

Waar we voor 

staan

Na tien jaar binnen hebben mogen kijken bij verschillende bureau’s, realiseerde ik me dat klanten niet optimaal worden geholpen.

Het businessmodel van bureaus weerhoudt hen van het geven van oprecht en volledig advies. De merkbureaus concurreren om de budgetten met de executiebureaus, wat ten koste gaat van oprecht geïntegreerd advies. Ook is er nul belang bij efficiëntie en slimmer werken, omdat dit simpelweg ten koste gaat van de te factureren uren.

DAT 

MOET 

ANDERSHet gaat om advies waarbij groei centraal staat en niet de afzonderlijke bouwstenen. Een methode waarbij het draait om delen van kennis. Eén waarbij je gegarandeerd een voorloper bent en als eerste profiteert van maximale relevantie, op basis van nieuwe techniek. En, niet geheel onbelangrijk: één waarbij je nooit teveel betaalt voor gespecialiseerde kennis.

De eerste “wij” van www.wearedoubledigit.com

Double digit staat voor slimmer werken met alles wat het internet te bieden heeft. Daarom werken we met een vast internationaal team van specialisten. Een volwaardige agency, maar dan voor een fractie van de kosten. Deze specialisten staan tot jullie beschikking zodra je een excelerator hebt afgerond.

De tweede “wij” van www.wearedoubledigit.com

Het doel van Double Digit is om zoveel mogelijk bedrijven bekend te maken met full stack marketing. Veel bedrijven lopen behoorlijk achter op “dat wat kan”. Een gemiste kans, als je het ons vraagt.

Om dit nieuwe marketingevangelie zo snel als mogelijk te verkondigen streven we naar landelijke dekking. Binnen een jaar zullen er dus meerdere one-man-agency-consultants zullen zijn verspreid over Nederland.

PRODUCT EXCELERATOR

Zorg dat de werknemers die klantcontact hebben ook systematisch bezig zijn met productontwikkeling. Slim, zonder dat het veel geld kost!

MEER INFO
MARKETING EXCELERATOR

Door data centraal te stellen kun jij relevanter zijn dan je concurrent. Een automatisch gevolg is dat je sneller kan groeien!

MEER INFO
PEOPLE EXCELERATOR

Uiteindelijk draait het maar om één ding. Je allerbelangrijkste asset. Je mensen! Zij zijn de motor achter succes op langere termijn.

MEER INFO

Download blueprint

Lees over de 10 beste tools om slimmer om te gaan met je marketingbudget!

  • 10 eyeopeners voor marketing anno nu
  • Voor ieder bedrijf toepasbaar
  • Redelijk eenvoudig te leren
Bedankt voor het downloaden.

Super leuk!
We hopen dat je er plezier van gaat hebben.
Oops! volgens mij gaat er iets fout
Chalenge
The
status
Quo
Chalenge
Product
marketing
people